Menu
×

10 Ιδέες για την Τέλεια Ανακαίνιση Σπιτιού

10 Ιδέες για την Τέλεια Ανακαίνιση Σπιτιού

Ένα σκίτσο σε ένα χαρτί σχεδίασης, αρχιτεκτονικά σχέδια ή απλά μια σταθερή σειρά σκέψεων για το πώς θα πρέπει να προχωρήσει η aegina rent a car σας. Είναι  οικονομικότερο και λιγότερο απογοητευτικό να διορθώνετε τα λάθη πριν το έργο πάρει την τελική του μορφή.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρηματοδότηση για την ανακαίνισή σας.
    Σχεδιάστε μια checklist των έργων που θέλετε να κάνετε.
  • Αναζητήστε συνεργείο για εκείνες τις εργασίες που δεν θέλετε να κάνετε μόνοι σας.
  • Υποβάλετε αίτηση για τις απαραίτητες άδειες.

1. Οροφή, Υδραυλικά

Αντικατάσταση ή επισκευή οροφής, διόρθωση προβλημάτων διαρροής, τοποθέτηση ή επισκευή παραθύρων. Τα μεγάλα έργα πρέπει να γίνουν πρώτα, διότι επηρεάζονται από τα επόμενα έργα. Προστατέψετε τις μελλοντικές σας εργασίες ανακαίνισης, βεβαιώνοντας ότι το σπίτι δεν θα έχει προβλήματα δόμησης  (θεμέλια, μεγάλα διαρθρωτικά προβλήματα) και ότι θα παραμείνει ξηρό (στέγη, παράθυρα).

2. Ασφαλίστε το κτίριο

Πραγματοποιήστε σημαντικές επισκευές θεμελίων σε τμήματα που έχουν αποδυναμωμένους τοίχους, δοκούς και φέρουσες δοκούς. Επισκευάστε ή αντικαταστήστε τη στέγη Αντικαταστήστε σοβαρά κατεστραμμένα παράθυρα που ενδέχεται να απειλήσουν μελλοντικές εργασίες ανακαίνισης. Εάν η πλευρική τοποθέτηση είναι τόσο κατεστραμμένη ώστε να επιτρέψει την διείσδυση νερού, επισκευάστε ή αντικαταστήστε την πλάκα.

 3. Κατεδάφιση

Κατεδάφιση και διάθεση τμημάτων του σπιτιού που θα αντικατασταθούν από μεταγενέστερα έργα. Να ενοικιάσετε ένα μεγάλο δοχείο για απόβλητα. Προσεκτικά κατεδαφίστε όλες ή μερικές από τις περιοχές του σπιτιού που θα ανακαινιστούν. Προσέξτε όταν κατεβάζετε τις επιφάνειες που είναι επικαλυμμένες με βαφή με βάση το μόλυβδο.

4. Δομική ξυλουργική

Ξυλουργείο που υποστηρίζει άλλες εργασίες όπως γυψοσανίδες, νέους ή μετακινούμενους τοίχους, παράθυρα, πόρτες κ.λπ.

Κινούμενοι τοίχοι.
Κατασκευή νέων τοίχων.
Σημαντική μεγέθυνση των ανοιγμάτων παραθύρων.
Προσθέτοντας δοκούς για να υποστηρίξετε ένα μεγαλύτερο βάρος στον επάνω όροφο.
Διάτρηση σε νέες πόρτες (ή αφαίρεση υπαρχουσών θυρών).
Προσθέτοντας νέα παράθυρα κατασκευής.

5. Ηλεκτρολογικά και ζωτικές υπηρεσίες που πρέπει να εφαρμοστούν στους τοίχους και στην οροφή.

Με τους τοίχους και την οροφή ως αδύναμους κρίκους, είναι καιρός να εγκαταστήσετε αγωγούς για θέρμανση και κλιματισμό. Εφαρμόστε νέα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα. Οι ηλεκτρολόγοι και οι υδραυλικοί επιθεωρητές μας θα κάνουν την άμεση εκτίμηση για την ανακαίνιση σπιτιού σας. Επίσης, η αναβάθμιση με τεχνολογία led είναι ο ασφαλής τρόπος για ένα οικονομικό σπίτι σε κατανάλωση ενέργειας.

6. Μόνωση

Τοποθέτηση μόνωσης στους τοίχους και στην οροφή.Εγκαταστήστε μόνωση από υαλοβάμβακα στους τοίχους και τη σοφίτα. Επίσης εφαρμόστε θερμοπροσόψεις με σκοπό την ανακοπή των εξωτερικών ανέμων προς το εσωτερικό του σπιτιού.

 7. Γυψοσανίδα

Κλείνοντας τους χώρους με γυψοσανίδα κερδίζουμε νέους χώρους.
Μια δεύτερη επιθεώρηση από τον ηλεκτρικό επιθεωρητή (και ίσως από τον υδραυλικό επιθεωρητή) θα σας δώσει το πράσινο φως για να κλείσετε τους τοίχους. Οι στεγνωτήρες στεγανοποιούν φύλλα γυψοσανίδας, εφαρμόζουν επένδυση γυψοσανίδας και αφήνουν την ένωση να στεγνώσει. Μετά το στέγνωμα, το βάφουν ομοιόμορφα. Μερικές φορές, θα επαναλάβουν τη διαδικασία μέχρι να επιτύχουν μια απρόσκοπτη επιφάνεια.

8. Παράθυρα

Εγκατάσταση παραθύρων νέας κατασκευής ή αντικατάστασης.
Η εγκατάσταση παραθύρων, είτε ολόκληρη είτε μερική, σχεδόν χρειάζεται σε κάθε έργο αναδιαμόρφωσης στο σπίτι. Η αντικατάσταση των πλαισίων θεωρείται απαραίτητη λόγω των συχνών φθορών σε αυτά. Η εγκατάσταση διπλών τζαμιών θα είναι ο πρώτος παράγοντας που θα ξεκινήσει την απόσβεση της ανακαίνισης με την ενεργειακή απόδοση του.

9. Άλλες ξυλουργικές εργασίες

Το συνεργείο πρέπει να υποστηρίζει: σανίδες, χύτευση, περικοπή γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες, ενσωματωμένα στοιχεία (βιβλιοθήκες, γωνίες πρωινού κλπ.). Οι καλοί ξυλουργοί δίνουν στο σπίτι σας το τελειωμένο άγγιγμα.

 10. Εσωτερικό βάψιμο, ταπετσαρία και άλλα επιφανειακά τελειώματα

Όλα αυτά τα λεπτομερώς προσανατολισμένα επιφανειακά τελειώματα θα πρέπει να είναι ένα από τα τελευταία στοιχεία που θα κάνετε σε εσωτερικούς χώρους, καθώς αυτό το έργο μπορεί να βλάψει άλλη δική σας δουλειά.

No Tag have Found!
Back To Home

Copyright @2017 Aegina Rent A Car. All rights reserved